031-715 37 00 info@envirab.se
Välj en sida

TrygghetsVakten

TrygghetsVakten erbjuder en rad olika avfuktningslösningar både för vind och krypgrund. Gemensamt för Trygghetsvaktens produkter är att de är energisnåla samtidigt som de är driftsäkra och effektiva. Trygghetsvaktens avfuktare är de enda som är optimerade för krypgrund och vind. Jämför man Trygghetsvakten mot de traditionella sorptionsavfuktarna så beräknas energiåtgången vara upp till en tiondel. Trygghetsvaktens lösningar är utvecklade i samråd med KTH och Chalmers tekniska högskola.

Trygghetsvaktens avfuktare avfuktar genom styrd ventilation. Det innebär att avfuktaren utnyttjar de torra perioderna under året och använder den torrare luften utanför. Många utav våra kunder som vi installerat Trygghetsvakten hos säger att deras energiförbrukning minskar efter en installation. Detta beror på att vinden eller krypgrunden kyls ur mindre under vintermånaderna men också för att isoleringen blir effektivare när den är torr.

Avfuktarna från Trygghetsvakten är driftsäkra och håller hög kvalitet. När Trygghetsvakten väl är installerad krävs minimalt eller inget underhåll och avfuktaren beräknas hålla minst 50 år.

trygghetsvakten

 

 

Trygghetsvakten Vind

trygghetsvakten_vind

Trygghetsvakten vind avfuktar effektivt uppe på vinden. Det är den enda avfuktaren på marknaden som är utvecklad för fast avfuktning på vindar. För större vindar och problem kommer deras avfuktare med en värmeslinga som även den, energisnålt, hjälper till med avfuktningen.

 

Trygghetsvakten Krypgrund

trygghetsvakten_krypgrund

Startpaketet i Trygghetsvakten krypgrund är en värmeslinga och kan utökas med fläkt vid större problem. Eftersom det endast är risk för mögeltillväxt under längre fuktiga perioder värmer slingan upp krypgrunden någon grad för att öka luftens förmåga att hålla vattenånga och gör därmed att vatten inte kondenserar och tränger in i vindens eller krypgrundens organiska material. Trygghetsvakten krypgrund kan upgraderas med intelligent fläktstyrning.

 

Vi på Envira Mark & Miljö AB är certifierade av TrygghetsVakten att installera Trygghetsvakten vind och krypgrund. Alla krypgrunder och vindar är unika och våra experter kan hjälpa er att hitta den bästa lösningen. Ring oss för rådgivning och installation!

 

Kontaktuppgifter

Envira Mark & Miljö AB
Skalmeredsvägen 3
438 93 Landvetter

Tel: 031-715 37 00
info@envirab.se
www.envirab.se

Org# 556847-1584