031-715 37 00 info@envirab.se
Välj en sida

Grön-Fri

Låt fastighets-ekonomin grönska i stället för tak och fasadytor!

Vi är auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör!!!

Vissa tak och fasader är inte lämpade för högtryckstvätt. Så är ofta fallet med gammalt lertegel el, ett nyare tak som fortfarande har ett gått ytskikt eller en putsad fasad men som ändå behöver fräschas upp. Då är en Grön-Fri behandling att rekommendera.

Grön-Fri funkar på alla material utomhus så som tegel, putsade fasader eller trä. Vi behandling av en vertikal yta behövs ibland en eftertvätt för att avlägsna rester.

Grön-Fri är ett biologiskt nedbrytbart medel som omgående dödar befintlig påväxt och eliminerar näringsämnen. Ytan är efter behandling skyddad från ny påväxt i upp till 4 år.

Vi erbjuder all den trygghet projektet kräver; kunskap och erfarenhet om processen och produkten, om utrustning och hjälpmedel – under största miljöhänsyn! Ja, allt som effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet.

Vänd dig till oss så kan du lugnt vända bekymren ryggen och se fram emot en alg- och mossfri tillvaro i ett hus där tak och fasad får samma fina utseende.

Tänk på att det just är under höstmånaderna fuktproblemen ökar och därmed tillväxten av beläggningar som underminerar tak och fasader.

Kontaktuppgifter

Envira Mark & Miljö AB
Skalmeredsvägen 3
438 93 Landvetter

Tel: 031-715 37 00
info@envirab.se
www.envirab.se

Org# 556847-1584