031-715 37 00 info@envirab.se
Välj en sida

Fasadtvätt

Vårt fuktiga klimat med sina blöta årstider och stränga vintrar gör att våra fasader lättare blir mögel- och algangripna. Mögel och alger binder fukt som kan leda till rötskador på fasaden. En fasad med högt fuktinnehåll ger sämre värmeisolering med ökade energikostnader som följd. Vi tvättar ren din fasad från smuts, alger och mögel.

Man bör tvätta fasaden regelbundet för en längre livslängd. En ren fasad reducerar risken för dyrbara reparationer, är energisparande och ger ett trevligare intryck.

Olika fasader kräver olika metoder av tvätt. En plåtfasad kan med fördel tvättas med högt tryck och varmvatten medan en träpanel bör tvättas med lågt tryck och mekanisk bearbetning av borst. Alla våra mobila enheter är utrustade både med hetvattentvättar och lågtryckstvätt med ultrarent vatten.

Planerar ni en ommålning av fasaden så kom ihåg att grunden till ett bra resultat är förarbetet, dvs tvätten. Det finns en mängd olika färgleverantörer idag och ännu fler typer av färg i olika prisklasser. Gemensamt för alla är att de endast kan garantera sin produkt vid ett bra förarbete. Låt oss tvätta inför din ommålning för bästa resultat.

 

 

Kontaktuppgifter

Envira Mark & Miljö AB
Skalmeredsvägen 3
438 93 Landvetter

Tel: 031-715 37 00
info@envirab.se
www.envirab.se

Org# 556847-1584