031-715 37 00 info@envirab.se
Välj en sida

Fasadrengöring

Alla fasader drabbas av nedsmutsning och vatteninträngning. De flesta skadorna på fasader orsakas av ett för högt fuktinnehåll. Detta kan orsaka mögel och röta i materialet bakom fasaden, i till exempel i reglar, syllar och golvkonstruktioner. Men också frysskador på byggnadsmaterial. En fasad med högt fuktinnehåll leder också till en sämre värmeisolering hos fastigheten.

Smuts, alger och mossa som får sitta kvar minskar fasadens möjligheter att andas, vilket reducerar livslängden på fasaden. Vi hjälper dig att tvätta rent och behandla dina fasader innan skadorna blir ett faktum.

 

Fasaden är en glas-klar företagsprofil. Vårda den med ultrarent vatten!

Vi på Envira Mark&Miljö erbjuder en unik och bekväm tvättmetod med ultrarent vatten,helt utan kemikalier. En metod, lovordad av Folksam i ett omfattande testprogram.Ultrarent vatten utgår från vanligt dricksvatten. Efter en genomgripande filtrering ochavjonisering på plats drar det renade vattnet smutspartiklar från underlaget och dödarsamtidigt alger och mögelsvamp.

 

Glasade fasader är något av ett önskeunderlag för rengöring med ultrarent vatten.

Metoden sker störningsfritt, effektivt och skonsamt från marken. Utan fördyrande ställningar eller sky lift med låg ljudvolym och med ett minimum av vatten. Metodenförenar det bästa av två världar: en optimal kombination av fasadtvätt och fönsterputsdär du får fönsterputsen på köpet! Det ultrarena vattnet lämnar inga spår efter sig ochsparar in fördyrande eftertork.

Vår tvättmetod med ultrarent vatten är mer än rengöring. Många användare i närområdet kan intyga att åtgärden är rena byggnadsvården. Din fasad återfår snabbtsitt säljande yttre!

Fördelarna med rent vatten-tekniken är flera;

  • Säkrare – man står på backen och jobbar. Inga stegar innebär ingen risk för fallolyckor
  • Miljövänligt – inga kemikalier är bra för miljön.
  • Vinstgivande – inga dyra liftkostnader och metoden är snabbare än traditionell metod
  • Ultrarent vatten är kranvatten som är rensat från allt – föroreningar, salter och elektriskt laddade joner.

 

Olika fasader kräver olika bemötande!

En plåtfasad kan med fördel tvättas med högt tryck och varmvatten medans en träpanel bör tvättas med lågt tryck och mekanisk bearbetning av borst. Alla våra mobila enheter är utrustade både med hetvattentvättar och lågtryckstvätt med ultrarent vatten.

Kontaktuppgifter

Envira Mark & Miljö AB
Skalmeredsvägen 3
438 93 Landvetter

Tel: 031-715 37 00
info@envirab.se
www.envirab.se

Org# 556847-1584